Varstvo psov

Odhajate na počitnice in boste od doma odsotni dlje časa, nimate pa primernega varstva za svojega kosmatinca?

Pri nas se bomo potrudili, da se bo vaš ljubljenec počutil, kot doma! Za njih poskrbimo, kot za svoje, bivajo z nami v hiši in niso zaprti po kletkah.

V naš pasji hotel sprejmemo pse, ki so vajeni bivanja v stanovanju in tudi pri nas bodo seveda bivali z nami v hiši, spali na kavču in tudi postelji, seveda, če jim je to seveda dovoljeno tudi doma. Na voljo jim je prost izhod na ograjen vrt (okoli 2000m2), kjer se lahko igrajo ali pa počivajo v senci dreves. Pes ima na razpolago veliko prostora in je stalno v pasji in človeški družbi, kadar pa želi, ima tudi  svoj kotiček za počitek in svoj mir. Živimo neposredno v naravi, na mirni, osamljeni lokaciji ob gozdu, kamor peljemo vašega psa dvakrat dnevno. Seveda mu je zagotovljena tudi osnovna nega, hrana, in priboljški.

Naenkrat sprejmemo največ 3 pse za bivanje v hiši (odvisno od velikosti in zahtevnosti) in 1 za bivanje v pesjaku. Pes, ki prebiva v prostornem in pokritem  pesjaku ima prav tako na voljo velik ograjen vrt.

Med varstvom se lahko čez dan, preko telefona ali interneta, kadarkoli pozanimate, o tem, kaj vaš ljubljenček počne in kako se ima, med daljšim bivanjem pa vas o tem tudi sami obveščamo preko MMS-ov.

Lahko tudi pridemo po psa na vaš dom  in ga pripeljemo nazaj takrat, ko to želite.

Psi morajo biti zaščiteni pred notranjimi in zunanjimi zajedalci in pa redno cepljeni.

Prvi spoznavni obisk pri nas doma je brezplačen.

Kontakt

Dolnje Mraševo 16
8000 Novo mesto
Tel: (031) 768-020
Email: info@pasjihotel.si