Socializacija

Igralne urice in mala šola

sta namenjeni tako lastnikom, kot psom, skupini pa sta ločeni po starosti mladičkov. V Igralne urice vpisujemo mladičke od dveh mesecev starosti dalje.V malo šolo pa mladičke od cca 6 mesecev dalje. Po želji izvajamo tudi individualne ure.

Tečaji ne temeljijo samo na šolanju in učenju trikcev ampak želimo tam psa čim bolj pripraviti na prijetno sobivanje z vami, drugimi družinskimi člani in tudi okolico. Ravno zato je zelo pomembna prav socializacija in, da se psi lahko družijo s svojimi sovrstniki in se naučijo (ne le človeške, ampak tudi) pasje komunikacije.

Vse, kar se na tečaju učimo prilagodimo starosti mladička in to počasi nadgrajujemo. Med učenjem se s psom poigramo, da se sprosti in ga občasno spustimo, da se lahko poigra tudi z drugimi mladički.

V šoli se psi predvsem družijo, celotna socializacija pa temelji na pozitivni motivaciji in pozitivnem odnosu med psom in njegovim vodnikom. Poleg 8-10 obiskov na poligonu, organiziramo tudi sprehod v urbano okolje.

V Pesjančkove igralne urice in malo šolo vpisujemo skozi vse leto, kajti najzgodnejša vzgoja je najpomembnejša, kasneje lahko le popravljamo napake; svoje seveda. Psi se lahko tečaja udeležijo takoj, ko dopolnijo 2 meseca. Poskrbeti je treba le, da so redno cepljeni in razgliščeni.

Število tečajnikov je omejeno. Na tečaju so lahko po predhodnem dogovoru prisotni vsi družinski člani. Otroci do 13. leta se lahko tečaja udeležijo le v spremstvu starša ali skrbnika.

Imamo prek 30 let izkušenj z vzgojo in socializacijo mladičev.

 Informativno prijavo za igralne urice in malo šolo lahko oddate tudi preko
spletnega obrazca (klik)

 

 

Kontakt

Dolnje Mraševo 16
8000 Novo mesto
Tel: (031) 768-020
Email: info@pasjihotel.si